Україна сьогодні відзначає День державного прапора. Урочистості з цього приводу тривають під КМДА. Напередодні низки державних свят Київ прикрасили тематичною ілюмінацією та державними прапорами. Про це повідомили у КП «Київміськсвітло».

Зокрема, до Дня державного прапора та до Дня незалежності України головну вулицю столиці, Хрещатик, прикрасили 21 тросовою розтяжкою у вигляді тризубців та державних прапорів. Опори зовнішнього освітлення оздобили 70 інсталяцій-«каштанів».

У Києві похвалилися підготовкою до Дня Незалежності

Європейську площу декорували 46-ма прикрасами у вигляді білого та жовтого листя.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

По вулицях Інститутській, Банковій, Лютеранській, Шовковичній, Грушевського, Хрещатику, Володимирській, Івана Мазепи і Лаврській, Михайлівській та Софійській площах, Володимирському проїзді та Володимирському узвозі, на Майдані Незалежності розмістили понад 700 державних прапорів.

Нагадаємо, Зеленський позбавить депутатів недоторканності: через кілька днів відповідатимуть за все.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленському дорого обійдеться обмін полоненими: на що піде президент заради українських моряків.

Також Знай.uа писав, що потрібно знати про День прапора.