23 серпня вся Україна святкує День державного прапора. В честь цього особливого дня президент Володимир Зеленський візьме участь в церемонії урочистого підняття національного символу. Офіційна церемонія відбудеться на Софійській площі.

Відомо, що початок події буде розпочинатися о 09:00.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Захід розпочався з виконання державного гімну України. Потім почалося вручення почесних стрічок командирам силових підрозділів України.

Отже, о 10:00 розпочнеться урочиста церемонія підняття Державного Прапора України за участю Віталія Кличка, ветеранів АТО, ООС, сімей Героїв Небесної Сотні і сімей загиблих учасників Антитерористичної операції і операції об'єднаних сил на Сході України.

Рівно о 12:00 відкриється виставка "Фактор свободи", на якій продемонструють, якими могли б бути профілі в Facebook Мазепи, Петлюри і Бандери (у будівлі Головпоштамту).

Близько 15:00 розпочнеться урочисте спецпогашення поштових марок з серії "Українська вишивка - код нації".

О 8:00 на Софійській площі розпочнеться концерт в рамках творчого проекту "Тобі, Незалежна Батьківщино!".

Ближче до вечора о 19:00 на Михайлівській площі почнеться патріотичний захід "…І настане година, коли один скаже "Слава Україні!" і мільйони відгукнуться — "Героям Слава!".

Нагадаємо, "Порошенко проігнорував цей акт народовладдя": у Зеленського можуть легалізувати вогнепальну зброю.

Як повідомляв Знай.uа День Незалежності 2019: у Києві закриють метро і перекриють рух, список вулиць і станцій.

Знай.uа писав, замість одного параду два: як пройдуть головні заходи Дня незалежності — Хід Гідності і Марш Захисників.