Вдень у Києві з'являться хмари, які ввечері повинні розсіятися. Без опадів.

Температура повітря сягатиме від +15 до +23 градусів тепла.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За прогнозами синоптиків, опадів не буде, а тепла і приємна погода буде радувати гостей та мешканців столиці цілий день. Тільки ближче до ночі можливо на небі з'являться хмари.

23 серпня вшановується пам'ять архідиякона Лаврентія. Лаврентія називають водоколивачем: "Якщо вода у цей день опівдні тиха, не хвилюється - осінь буде тихою, а зима без злих заметілей". Якщо у цей день сильна спека або сильні дощі, то так буде довго - усю осінь.

Нагадаємо, що у четвер спека продовжиться на Півдні, на Сході і в більшості центральних областей. Буде дійсно спекотно – від +30 до +35 градусів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", до кінця тижня в Україні прогнозується невелике зниження температури.

Також портал "Знай.uа" писав, що за прогнозом синоптиків, вересень буде відносно теплим, похолодає ближче до початку опалювального сезону.