Соціальна мережа Instagram заблокувала сторінку мера Києва Віталія Кличка.

Про це повідомляє портал "Информатор Tech".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Друзі! Сьогодні вранці мою офіційну сторінку в Instagram заблокували. Причиною стала масована атака так званих інтернет - "тролів". Вважаю це незграбною спробою закрити один з популярних каналів, через який я щодня спілкуюся з киянам, з українцями, показую, що зроблено в Києві, і що ми плануємо зробити. Але, видно, не всім це подобається!", — написав на своїй сторінці мер Києва.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На його думку, це пов'язано з його політичною діяльністю і заздрістю "недобросовісних політиків".

"Найближчим часом робота сторінки в Instagram відновиться", — пообіцяв Віталій Кличко.

Нагадаємо, що Facebook заблокував сторінку англомовного відеопроекту Russia Today (RT) "In the Now".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", компанія Facebook повідомила про видалення 471 аккаунтів, адміністраторів яких викрито у скоординованих маніпуляціях.

Також портал "Знай.uа" писав, що Facebook видалив сторінку львівської спільноти під назвою "Varta 1", яка налічувала понад 430 тисяч учасників.