У Києві співробітники поліції витягнули з болота жінку, яка вирішила погуляти пізно ввечері 17 серпня в районі вул. Закарпатської в Києві.

Про це повідомляє Патрульна поліція Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Виявилося, її крики про допомогу біля Голосіївського парку почув перехожий, який і викликав поліцію. Сам дістатися він не міг до жінки, яка застрягла в болоті. Але, щоб дійти до неї, потрібно було пройти велику відстань через яр і чагарники.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Надворі була ніч і знайти жінку було не так просто. Однак, правоохоронці все ж дісталися до жінки, постійно підтримуючи з нею голосовий контакт.

Столичні патрульні врятували жінку з болотяної пастки 17 серпня столичні патрульні провели справжню пошуково-рятувальну операцію. Близько 21-ї години на службу 102 зателефонував чоловік та повідомив, що зі сторони Голосіївського парку людина кричить про допомогу. Самостійно дістатися до місця, де кричить людина, заявник не мав змоги, тож викликав поліцію. Вже за декілька хвилин патрульні прибули за вказаною адресою, де їх зустрів заявник та провів до спуску в яр, звідки лунав крик про допомогу. Інспектори направились на пошуки, постійно підтримували голосовий контакт із жінкою, для коригування їхнього маршруту руху. Темна пора доби та непрохідні чагарники суттєво ускладнювали завдання порятунку. За декілька хвилин пошуків інспектори виявили жінку, що застрягла в болоті. Патрульні швидко зорієнтувалися в ситуації та за допомогою дерев'яних палиць витягнули її. На запитання інспекторів, як жінка опинилася вночі в яру та ще й в болоті, остання відповіла, що гуляла. Поліцейські викликали на місце швидку медичну допомогу, лікарі оглянули жінку та повідомили, що необхідності в госпіталізації останньої немає. Патрульні доставили 50-річну киянку за адресою проживання та передали родичам. 🎥Відео: https://youtu.be/ndPhnyT-lNA #Kyivpatrol _____ Бажаєте знати ще більше? Слідкуйте за нами у нашому telegram-каналі: https://t.me/kyivpatrol

Geplaatst door Патрульна поліція Києва op Dinsdag 20 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Поліцейські врятували її з болотної пастки, зробивши сходи із дерева. Як пояснила сама громадянка, в болото вона потрапила, коли гуляла. Її оглянули лікарі, госпіталізації жінка не потребувала. Патрульні доставили киянку за адресою проживання і передали рідним.

Нагадаємо, що у Дніпрі врятували двох рибалок, які застрягли на острові.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Миколаєві двоє старшокласників виявили героїзм і врятували три дитячих життя, жертвуючи собою.

Також портал "Знай.uа" писав, що в київському озері втопився рибалка. Тіло загиблого з водяних нетрів діставали водолази.