Зарплатня педагогів у дошкільних, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладах Києва буде підвищено з 1 вересня.

Про це повідомляє портал "Politeka"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також підвищення заробітних плат торкнеться і викладачів дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Їм підвищення потрібно чекати 1 січня наступного року.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також варто відзначити, що в Україні з 1 січня 2020 року планують підняти зарплатню вчителям на 20-70%. У липні 2019 року Кабмін схвалив реформу оплати праці педагогів з підвищенням до чотирьох прожиткових мінімумів мінімального окладу до 2023 року — постанова передбачає наступні мінімальні оклади:

  • у 2020-му — 2,5 прожиткових мінімуму;
  • у 2021-му — 3 прожиткових мінімуму;
  • у 2022-му — 3,5 прожиткових мінімуму;
  • у 2023-му — 4 прожиткових мінімуму.

Нагадаємо, що кабінет міністрів прийняв рішення підняти зарплатню українцям. Однак пощастить не всім.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", як повідомив керівник департаменту фінансів ЛОДА Олег Демків, працівникам установ, що працюють на держзабезпеченні, не вистачає коштів на виплату заробітних плат.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Міністерстві освіти показали, які робочі спеціальності найбільш оплачувані в Україні.