У Голосіївському районі Києва невідомий підстрелив жінку-підприємницю.

Про це повідомляє портал "1NEWS"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, це сталося ввечері 20 серпня, коли жінка виходила на вулицю з власного помешкання. У результаті пострілів, які здійснила невстановлена особа, потерпіла отримала вогнепальне поранення черевної порожнини та кісті руки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Згодом жінку було госпіталізовано до лікарні.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Наразі слідством встановлюються мотиви та обставини скоєння злочину, причетні особи. Відкрито кримінальне провадження за кваліфікацією замах на вбивство.

Нагадаємо, що у Кривому Розі невідомі напали на тролейбус і розстріляли його, коли у ньому були пасажири. Подія сталася під час руху тролейбуса за графіком біля зупинки громадського транспорту "Студентська".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві сталася перестрілка, яку на Голосіївській площі влаштували дві групи невідомих.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі налякані місцеві жителі звернулися на лінію "102" і повідомили, що у перехожих стріляє невідомий чоловік.