Співробітники поліції затримали у Києві озброєну групу, яка грабувала елітні квартири, погрожуючи господарям фізичною розправою.

Про це повідомили в прес-службі столичної поліції.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Озброєна організована банда нападала на елітні квартири громадян Київської області та інших регіонів", - зазначено в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як з'ясувалося, вони виносили з квартир гроші, сейфи з коштовностями та інші цінні речі. Під час пограбувань зловмисники погрожували побиттям власникам.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як стало відомо, всі зловмисники виявилися киянами. Вони спробували втекти в різні місця країни. Правоохоронці обшукали місця проживання затриманих і знайшли зброю, вибухівку та частини награбованого майна.

Угрупованню загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до 15 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що під Києвом поліція затримала трьох зловмисників, які увірвалися до одного з будинків села Артемівка Київської області та пограбували його.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Львові співробітникам поліції вдалося затримати злодія, який з початку серпня здійснив два пограбування по вулиці Симона Петлюри.

Також портал "Знай.uа" писав, що банда грабіжників викрала з Приватбанку понад 3,6 млн грн.