У понеділок, 19 серпня, з Київського СІЗО вийшов на волю Артур Чебан, підозрюваний у вбивстві та розбійних нападах.

Про це повідомляють на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що Чебана, якого затримали ще у 2017 році, як організатора злочинної групи, відпустили під заставу в 230 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чебан народився в 1986 році, родом він із села Перемога, Баришівського району Київської області. До складу групи входили два брата Чебана, їх дружини та знайома, всього сім чоловік.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як з'ясувалося, вони обкрадали людей, напоївши їх перед цим спиртним із психотропними препаратами. У результаті, один з потерпілих від комбінованого отруєння спиртом і медичною речовиною помер.

Суд заарештував трьох чоловіків, учасників угрупування, жінкам були обрані інші запобіжні заходи. Доведено вину цих осіб у вчиненні 20 злочинів. Перебуваючи в СІЗО, Чебан організовував діяльність жінок, які залишалися на волі. Навесні 2019 року їх також посадили до СІЗО за скоєння ряду доведених злочинів.

Нагадаємо, що київські поліцейські спіймали двох злочинців, які грабували людей, попередньо отруївши їх клофеліном.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві з початку року було зафіксовано п'ять випадків отруєння клофеліном і пограбування військових із зони АТО.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві в Святошинському районі в ніч з 12 на 13 квітня група невідомих чоловіків напоїла та обікрала відомого журналіста.