У середу, 21 серпня, в Києві очікується спекотна погода. Мешканці столиці згадають дуже гарячий червень.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За прогнозами синоптиків, протягом дня стовпчики термометрів в Києві перейдуть за позначку в 30°C, досягаючи навіть 32°C. Вночі погода буде цілком комфортною, досягаючи 16…18°C. Протягом усього дня небо над Києвом буде ясним і сонячним.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У народі 21 серпня вшановується як день Мирона Ветрогона. Вважалося, що якою буде погода на Мирона – така буде і погода в січні. При цьому часто саме в День Мирона Ветрогона трапляються досить сильні вітри. А поява інею вранці 21 серпня зв'язується з багатим урожаєм наступного року.

Нагадаємо, що середа, 21 серпня, буде дуже гарячою в Україні. Максимум температура очікується від +28 до +30 градусів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", після похолодання протягом декількох днів в країну повернеться спекотна і суха погода.

Також портал "Знай.uа" писав, що підвищення рівня Світового океану не пройде безслідно для людей та інших живих організмів на планеті.