У Києві обмежать автомобільний рух на час проведення урочистих заходів до Дня державного прапора та відзначення 28-й річниці Незалежності України. Зокрема, обмеження стосуються транспорту в центрі міста та в Дніпровському районі, повідомили у КМДА.

Почнуть блокувати рух приватного та громадського транспорту з вечора 22 серпня: з 18:00 до 22:00 будуть перекриті вулиці Хрещатик і Михайлівська.

23 серпня на Хрещатику рух обмежать на невизначений час, починаючи з 7:00. Там відбудеться урочиста церемонія підняття державного прапора перед Київською адміністрацією.

З 17.00 в п'ятницю, 23 серпня, і до закінчення святкових заходів 24 серпня будуть перекриті вулиці Велика Житомирська, Михайлівська, Костьольна, Трьохсвятительська, Михайла Грушевського, Хрещатик, Архітектора Городецького, Володимирський узвіз та алея Героїв Небесної Сотні.

На Русанівському бульварі проведуть спортивно-масовий захід «Забіг у вишиванках. Кубок до Дня Незалежності України». Автомобільний рух у районі пробігу обмежать з 7:00 у п'ятницю, 23 серпня, до 18:00 суботи, 24 серпня. Крім того, 24 серпня з 7:00 до 13:00 буде перекрито рух по Русанівській і Дніпровській набережних.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З 8:00 до 22:00 суботи, 24 серпня, на Хрещатику відбудуться заходи, присвячені пам'яті загиблих і зниклих без вести бійців за незалежність України.

Вулиці Володимирська, Велика Васильківська, Басейна та бульвар Тараса Шевченка перекриють 24 серпня на дві години: з 10:00 до 12:00.

Вулицю Володимирську перекриють для автомобілів 24-25 серпня: там заплановано проведення мистецького фестивалю.

Урочисті заходи розтягнуться до 28 серпня: у цей день перекриють автомобільний рух на Повітрофлотському проспекті для проведення церемонії, присвяченій пам'яті загиблих і зниклих безвісти українських бійців.

Крім того, на весь період перекриття руху в місцях, де проходитимуть святкування, буде заборонено паркування транспорту. У КМДА звернулися до водіїв з проханням врахувати майбутні зміни, перш ніж планувати поїздки в центр міста.

Нагадаємо, дніпрян попередили про пробки з-за боротьби з ямами на дорогах.

Як повідомляв раніше Знай.uа у Запоріжжя дорогу до Азовського моря перекрили, а новий маршрут виявився дуже незручним.

Також Знай.uа писав про те, що у Києві на перехресті Берлінського і Щусєва сталося ДТП за участю поліцейського і легкового автомобіля Renault Audi.