У вівторок, 20 серпня, близько 02:00, у Києві неподалік від станції метро "Академмістечко" сталася смертельна ДТП. Седан Mercedes збив дівчину-пішохода і протягнув її на капоті кілька сотень метрів.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За попередньою інформацією, машина Mercedes їхала від станції метро "Академмістечко" на дуже великій швидкості і збила дівчину, яка переходила дорогу. В результаті, у потерпілої відірвалася нога та інші частини тіла.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Водій зник з місця події. Медикам, які приїхали на місце, залишалося тільки зафіксувати смерть дівчини.

В Киеве на Академгородке Mercedes сбил пешехода: девушка погибла, Водитель скрылся

Geplaatst door Информатор Киев op Maandag 19 augustus 2019

На даний момент на ділянці дороги, де сталася аварія, працюють три екіпажі патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Також відомо, що водія вже шукають.

Нагадаємо, що навпроти ТРЦ "Караван" на вулиці Нижньодніпровській в Дніпрі водій Dacia збив жінку.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпровському районі Києва сміттєвоз MAN переїхав чоловіка.

Також портал "Знай.uа" писав, що на проспекті Івана Мазепи, недалеко від супермаркету Varus, в Дніпрі, водій мопеда збив літнього чоловіка.