19 серпня на перехресті вулиць Інститутська та Садова у місті Києві пішоходами було виявлено автомобіль Mercedes. Здивувало, що він нерухомо стояв посеред проїжджої частини. У автівці з російськими номерами знаходився чоловік, що не реагував на звернення та стукіт по машині.

Коли на місці події з’явилися правоохоронці, то виявили, що транспорт зачинений з середини, а водій на них ніяк не реагує.

Поліцейські розповіли, що одразу викликали медичних працівників та рятувальників КАРС, аби вибити скло. Коли двері вдалося відчинити, то виявилося, що чоловік був без свідомості, і не реагував на жоден звук. Медики терміново госпіталізували знайденого водія.

Варто зазначити, що біля водійського крісла стояла відкрита пляшка горілки, а на дзеркалі заднього виду висіла жіноча білизна. Обставини справи наразі з’ясовуються. Попередній діагноз – отруєння невідомими речовинами. Особистість водія встановлюється, так як ніяких документів у автівці не знайшли. Слідча група вилучила з машини всі речі, а машину відігнали на штрафмайданчик.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Якщо ви стали свідком дорожньо-транспортної пригоди, знайшли небезпечний предмет, тіло людини, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це за номерами 101, 102, 103.

Як повідомляв раніше Знай.ua Поліція знову знайшла "Новичок": число жертв після отруєння Скрипаля зростає

Як писав Знай. ua Київська авто-леді одним ударом поклала поліцейських: є постраждалі

Раніше на Знай.ua Зеленський підписав ключовий закон про автомобілі: новий сплеск ввезення