Під Києвом шукають двох зниклих жінок, котрі не доїхали до столиці декілька десятків кілометрів. 53-річна мати і її 31-річна донька виїхали до Києва з Броварів. Але невдовзі зв'язку з ними не стало. Через деякий час поліції вдалося знайти машину, але жінок у ній уже не було.

Подія трапилася 17 серпня. Автомобіль Toyota Rav4 з номерами АИ 2662 ЕЕ розшукали на території Броварського району. У салоні автівки поліція знайшла водійське посвідчення, документи на машину, а також особисті речі жінок. При огляді транспортного засобу було виявлено відбитки пальців та біологічні зразки матері і доньки.

Наразі ведуться пошуки Юлії Зайковської та Надії Головач, що перебувають у родинних зв’язках. Поліція звертається до місцевих з проханням повідомити місцезнаходження жінок за номером 102, якщо хтось їх бачив. Анонімність гарантується.

Якщо ви стали свідком дорожньо-транспортної пригоди, опинилися в надзвичайній ситуації, знайшли небезпечний предмет, тіло людини, стали свідком підпалу, звертайтеся за номером 101, 102, 103.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua Моторошна ДТП: українець потрапив у вогняну пастку, спалахнув як сірник

Як писав Знай. ua Жінка потрапила під потяг у Львові, трапилося неймовірне: подробиці фантастики