18 серпня, неділя, приблизно о 16:30 на Гостомельському шосе в Києві сталась смертельна ДТП.

Чудова новина!
Тепер Знай.иа стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Чоловічий або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В ході аварії Renault Logan, служби таксі Uklon, врізався в стовп. Двоє чоловіків перебувають у лікарні, жінка загинула, про це передає ресурс Інформатор.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Автомобіль прямував у бік Гостомеля, передають патрульні. "Рено" зловив узбіччя біля в'їзду в місто, виїхав на зустрічну смугу, на заметі врізався в стовп і після впав у кювет.

На місце трагедії приїхала "швидка". Водія і пасажира вдалося врятувати, їх відвезли в лікарню. А ось жінка-пасажир загинула на місці, їй було десь 25-27 років на вигляд.

Водія "Рено", як передають правоохоронці, вже притягували до адміністративної відповідальності за перебування за кермом у алкогольному сп'янінні. На місце аварії приїхав екіпаж патрульної поліції, "швидка" та слідчо-оперативна група, деталі трагедії з'ясовуються.

Нагадаємо, раніше під Львовом авіакатастрофа: військові втратили контроль, загрожує кримінал.

Також Знай.uа писав, що в Дніпрі начальник копів влаштував потрійну ДТП і намагався втекти: ні погонів, ні честі.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що авіакатастрофа поставила на вуха сотні людей: літак розніс на друзки цілий будинок.