Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Кривавий випадок стався у Солом'янському районі Києва: жінку знайшли вбитою поруч із чоловіком, що помирав.

До Солом'янського відділу поліції надійшов виклик про знайдене тіло жінки, та чоловіка, яких виявили на вулиці Виборзькій, поруч із дитячим садочком № 654.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як потім вияснили правоохоронці, чоловік зарізав свою жінку на вулиці, а потім намагався скоїти суїцид, перерізавши собі горлянку. Чоловік наніс поранення, від яких дружина померла одразу на місці. По прибуттю медики госпіталізували та врятували вбивцю. Свідки описують, що бачили жінку живою о 21.00, коли вона купувала ліки в місцевій аптеці.

Знайомий загиблої розповів, що причиною конфлікту ймовірно було розлучення, яке якраз триває. Також він повідомив, що сім'я була благополучною, але через особисті негаразди жінка з малолітньою дитиною проживала у своїх батьків на вулиці Виборзькій.

Тіло знайшли близько 21:30, на місці працювали патрульні, криміналісти та слідчо-оперативна група.

Наразі триває слідство. Вбивці після одужання загрожує ув'язнення.

Нагадаємо, що субота виявилась насиченою різноманітними подіями

Як повідомляв портал Знай.ua, конфлікт між товаришами закінчився трагедією

Також Знай.ua писав про те, що у Вінниці міський суд ухвалив обвинувальний вирок злочинцю, який, разом із спільником, побили та пограбували чоловіка.