Головне управління Національної поліції у Київській області розповіло подробиці нападу на народного депутата під Києвом.

Про це повідомляє портал "Сегодня"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що в п'ятницю, 16 серпня, близько 10:00 двоє невідомих напали на народного депутата на одній з вулиць Гостомеля. Вони бризнули чоловікові в обличчя сльозогінним газом "Терен-4" і облили його одяг "рідиною з різким неприємним запахом, схожим на екскременти".

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Відео як намагались затримати нападників на мене, які застосували проти мене газ!

Geplaatst door Віталій Купрій op Vrijdag 16 augustus 2019

"Яка це речовина – встановить експертиза. Після інциденту зловмисники втекли на автомобілі Opel сірого кольору, іноземної реєстрації. Для затримання зниклого авто і зловмисників на території Київської області та столиці введена поліцейська операція "Перехоплення", орієнтовані всі наряди поліції", - розповіла прес-служба обласного главку поліції.

Один із нападників чеченець

Geplaatst door Віталій Купрій op Vrijdag 16 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Постраждалим депутатом виявився позафракційний нардеп Віталій Купрій, який заявив, що це був замах.

Нагадаємо, що під Києвом одного з народних депутатів облили екскрементами.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Хмельницькій області напали на кандидата в народні депутати від ВО "Свобода" Назарія Чепка.

Також портал "Знай.uа" писав, що на Сумщині невідомі напали на екс-мера Конотопа Артема Семеніхіна.