"Київметробуд" показали фотографії, на яких можна побачити, як просувається будівництво метро в бік житлового масиву Виноградар. Фото були опубліковані вчора, 14 серпня, у групі Facebook.

За наданою інформацією, будівництво зараз відбувається на ділянці Сирецько-Печерської лінії від станції "Сирець" і в напрямку Виноградаря. Тут хочуть зробити дві станції метро - "Мостицька" і "Проспект Правди". Крім цього, у Подільському районі повинно з'явиться електродепо.

Побудувати метро на Виноградарі планувалося давно і було багато обговорень серед людей, так само висувалося кілька проектів. Жителі району вже не дочекаються завершення будівництва, адже тепер пересуватися по місту буде в рази зручніше, а ще менше часу піде на дорогу.

Влада обіцяє що метро буде добудовано в найкоротші терміни, при цьому гілка теж підібрана дуже вдало. Електродепо у подільському районі буде до місця, вагони зможуть залишатися там і інші депо будуть не так завантажені.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Ось, як виглядає зараз будівництво метро на Виноградар:

Нагадаємо, Росія перекинула надпотужні бомбардувальники Ту-160 до кордону з США.


Як повідомляв раніше Знай.uа, в Запоріжжя слідчий причетний до вбивства. Він не просто причетний, він замовив і оплатив.


Також Знай.uа писав про те, що Руїс відмовився від реваншу з Джошуа.