У Києві батьки 9-річної дівчинки поскаржилися на педофіла, який в тролейбусі №30 (маршрут Кадетський Гай – проспект Маяковського) дістав біля дитини статевий орган і еякулював їй просто на ноги.

Про це повідомляють на каналі "Київ Оперативний" у Telegram.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На даний момент родина дівчинки шукає свідків події.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Моя мама поверталася з моїми дітьми тролейбусом №30 (брендований біло-рожевими наліпками). Приблизно на Північному мосту до моєї 9-річної дитини підійшов чоловік років 50… Став біля дівчинки, дістав свій статевий орган і еякулював дитині на ноги", – написали в повідомленні.

За словами батьків дівчинки, чоловік був одягнений у сорочку з біло-червоною клітиною і сині джинси, мав нетипову для українців зовнішність.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Вони також підкреслили, що дівчинка дуже сильно злякалася і не змогла покликати бабусю, яка сиділа попереду. Після цього чоловік "вискочив" на зупинці "Ватутіна" – під мостом. Батьки написали заяву в поліцію.

"Можливо, хтось зможе описати цього риса. Для мене головне завдання – відновити психіку моєї дівчинки і не допустити, щоб це сталося ще з кимось", – додали вони.

Нагадаємо, що у Миколаєві в Інгульскому районі на пляжі перехожі завадили насильникові поглумитися над 20-річною дівчиною.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", була доведена вина 20-річного чоловіка, який зґвалтував і вбив 17-річну дівчину.

Також портал "Знай.uа" писав, що пасажир маршрутки №49 почав вести себе неадекватно і пофарбував салон маршрутки своєю кров'ю.