"Київводоканал" знову буде піднімати тарифи на холодну воду. На цей раз через зміни в законодавстві України.

Про це повідомляють в прес-службі "Київводоканалу"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зміна цін торкнеться як водопостачання, так і водовідведення. Точних дат, коли будемо платити за новими цінами, поки немає.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто підкреслити, якщо раніше загальний тариф був 20,376 гривень за кубічний метр, то тепер за кубометр доведеться платити 21,593 гривні. Холодна вода раніше коштувала 10,812 за кубічний метр, тепер за той же об'єм доведеться заплатити 12,161 гривню. А ось водовідведення навпаки трохи подешевшало з 9,564 до 9,432 гривні за кубометр.

Нагадаємо, що в Україні вже через рік в кожній маршрутці, у всіх кіосках повинні бути в наявності термінали для здійснення безготівкової оплати.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у найближчі дні пачка сигарет підніметься в ціні в середньому на 3 гривні.

Також портал "Знай.uа" писав, що ціни на хліб, борошно та макарони будуть зростати до кінця осені.