У Києві син своїми руками зарізав батька і втік до іншого міста. Його порізане тіло знайшли в підсобному приміщенні багатоповерхівки мешканці будинку.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Поліція з'ясувала, що вбивця кілька разів вдарив ножем потерпілого. Також вдалося встановити, що до цього може бути причетний родич убитого, а якщо точніше — його син.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Правоохоронці змогли знайти підозрюваного вбивцю, 30-річного чоловіка, протягом кількох годин. Затримали його під Кіровоградом, звідки він сам разом з батьком родом. На даний момент його затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Обвинуваченому вже оголосили про підозру та вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Підозрюваному загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Остаточну причину смерті його батька встановить судово-медична експертиза.

Нагадаємо, що жінка в Одеській області в стані алкогольного сп'яніння зарізала ножем свого сусіда, з яким піднялася перелалка.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі 24-річний хлопець по-звірячому розправився з власною матір'ю, після чого втік з місця злочину.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Тетіївському районі Київської області чоловік приревнував свою дружину до товариша, з яким разом відпочивали. В результаті жінка загинула від руки коханого чоловіка.