У Києві стався просто кричущий випадок. Просто у тролейбусі чоловік підійшов до дитини та задовольнив свої сексуальні потреби на очах у 9-річної дівчинки, яка їхала зі своєю бабусею.

Про це пепередає слова батьків постраждалої "Київ. Оперативний" на сторінці в Facebook та звертається до усіх батьків, бути обережними та не лишати дітей без нагляду.

Інцидент стався в тролейбусі № 30, який рухався за маршрутом Кадетський гай-проспект Маяковського.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В районі Північного мосту до дитини, яка сиділа позаду своєї бабусі, підійшов чоловік...

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Приблизно на Північному (Московському) мосту до моєї дитини 9 років (дівчинка) підійшов чоловік років 50. Він був одягнений в сорочку в біло-червону клітку і сині джинси. Зовнішність не наша. Став біля дитини, дістав свій статевий орган і скінчив дитині на ноги", - пише джерело.

Батьки просять свідків допомогти опізнати негідника та закликають інших киян бути обачними.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Моя дочка дуже сильно злякалася і не змогла покликати бабусю, яка сиділа попереду. Після скоєного розпусти над моєю дитиною, це істота вискочило на зупинці Ватутіна - під мостом, там де трамвайні колії. Заява в поліцію написано, речі дитини вилучено. Шукаю свідків. Можливо хтось зможе описати цього риса. Для мене головне завдання - відновити психіку моєї дівчинки і не допустити, щоб це сталося ще з кимось".

Нагадаємо, водій вигнав дитину з транспорту, яка заплатила за проїзд надірваною купюрою.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові розшукують гвалтівника дитини.

Також портал Знай.uа писав, що в ніч на 12 серпня в Києві на вулиці Бориса Гмирі, 6 між місцевими жителями і темношкірими хлопцями виник конфлікт, який переріс у бійку.