Негода, яка була в Києві у вівторок, 13 серпня, стала причиною падіння дерева, що мало не прибило перехожого в самому центрі столиці.

Про це повідомляють на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Київ Оперативний". Камери спостереження зафіксували чоловіка, що швидко біжить, який ледь встигає від величезного дерева, що впало на тротуар. "Мало не прибило падаючим деревом, але чоловік явно "народився в сорочці". Київ, Богдана Хмельницького", - зазначено під відео.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чуть не прибило падающим деревом, но мужчина явно «родился в рубашке». Киев, Богдана Хмельницкого

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 13 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В соціальній мережі користувачі тут же взялися коментувати ситуацію.

"Спасибі Кличку і Київзеленбуду", "Унікальна везучість", "Тарган жити хоче", - пишуть під відео користувачі мережі.

Нагадаємо, що над Одесою пронісся ураган. Дерева падали просто на дороги, а дощові каналізації не справлялися з потоками води.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на Дніпропетровщину обрушилася негода , через що постраждали будинки і попадали дерева.

Також портал "Знай.uа" писав, що на території бази відпочинку в смт Старий Салтів Харківської області в результаті пориву вітру на трьох відпочиваючих впало дерево.