Поліція Києва розшукує молодого злочинця, який скоїв сексуальне насильство над неповнолітньою.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Молодий чоловік, зображений на фото і відео, обґрунтовано підозрюється у скоєнні сексуального насильства щодо дівчини в Дарницькому районі столиці", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За даними правоохоронців, зловмисник виглядає на 20-25 років, його зріст становить 170-174 см, у нього худорлява статура, витягнуте обличчя, світло-русяве волосся.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Правоохоронці просять усіх, хто володіє інформацією, яка допоможе встановити особу та місцезнаходження зловмисника, повідомити за телефонами: 572-71-02, 073-572-70-02, 063-144-25-50 або на 102.

Нагадаємо, що Одеська поліція затримала ґвалтівника неповнолітньої дівчинки, який два роки переховувався від правоохоронців.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", була доведена вина 20-річного чоловіка, який зґвалтував і вбив 17-річну дівчину.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві в жіночій роздягальні торгового центру "Епіцентр" чоловік застосовував фізичну силу для здійснення акту сексуального насильства над безпорадними жінками.