У середу, 14 серпня, в Києві очікуються дощі з грозами.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За прогнозами синоптиків, опади у столиці будуть з самого ранку до середини дня. А ось похмура погода протримається до самого вечора.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Вдень стовпчик термометра підніметься до +27…+31 градусів. А вночі температура повітря опуститься до +23…+21°C.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто підкреслити, що 14 серпня відзначається свято Походження Хреста Господнього (Перший Спас). Наші пращури говорили, що у Спаса всього в запасі: і дощ, і вітер, і різнопогоддя, тобто погоду у цей день передбачити було складно. З цього дня починаються проводи літа, може бути перший ранній нічний заморозок, початок холодних рос.

Нагадаємо, що в одній частині країни українці будуть радіти теплу, а місцями – навіть спеки. Але в іншій навпаки почнеться сильне похолодання.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у середу, 14 серпня, на Маковія в країні буде ясне небо.

Також портал "Знай.uа" писав, що з центральної Європи на Україну рухається активний атмосферний фронт.