11 серпня, біля місцевого кафе в Київській області стався інцидент за участю працівника прокуратури.

Про це повідомляє портал "УНН"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як стало відомо, нетверезий співробітник наглядового відомства просто на вулиці застосував вогнепальну зброю. Перебуваючи у нетверезому стані, чоловік застосував вогнепальну зброю, зробивши кілька пострілів з мисливської рушниці в бік поля.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

В результаті інциденту, на щастя, ніхто не постраждав.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Правоохоронці провели тест на наявність алкоголю в крові порушника та склали адміністративний протокол за статтею 174 Купап ("стрільба з вогнепальної зброї в населених пунктах"), а також постанову про появу в громадських місцях у нетверезому стані.

Також варто відзначити, що у співробітника прокуратури забрали зброю і дозвіл на неї.

Нагадаємо, що слідчі центрального апарату ДБР повідомили про підозру старшому оперуповноваженому в особливо важливих справ Департаменту карного розшуку Нацполіції України за вчинення хуліганських дій.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", шестеро поліцейських з міста Вальєхо в Каліфорнії застрелили місцевого 20-річного репера Віллі Маккоя (Willie McCoy), відомого під псевдонімом Willie Bo.

Також портал "Знай.uа" писав, що біля адміністративного будинку Гніванського відділення поліції виявлено мертвим з вогнепальним пораненням, працівника поліції.