У Вишневому під Києвом маршрутка згоріла дотла.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС Київщини.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інцидент стався в понеділок, 12 серпня приблизно о 2:30 ночі. На місце швидко приїхали рятувальники. О 2:44 загорання було легалізовано, а в 3:08 пожежу повністю ліквідували.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У результаті пожежі автобус був повністю знищений. Його гасили 11 чоловік особового складу та дві одиниці техніки. Постраждалих не знайшли. Причини спалаху поки невідомі.

Нагадаємо, що в місті Чернівці просто посеред вулиці загорівся маршрутний мікроавтобус. За словами перехожих, маршрутка згоріла дотла. Спроби загасити вогонь не дали ніякого результату.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у центрі Рівного на вулиці Соборній біля головного корпусу університету Водного прямо під час руху загорілася маршрутка №45.

Також портал "Знай.uа" писав, що на кінцевій зупинці маршрутки у Львові сталося загоряння автомобіля.