В київському супермаркеті Metro продають школярам щоденники, на яких зображена карта України без Криму.

Про це повідомляє портал "УНИАН"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами очевидця, з моменту, коли він побачив товар в перший раз, пройшов майже місяць. Тоді співробітники магазину вибачилися і пообіцяли, що всі щоденники приберуть з продажу, а винних покарають.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Але, як виявилося, товар, на якому зображена Україна без Криму, досі стоїть на полицях магазину.

Нагадаємо, що друком вийшла досить суперечлива лід харківського видавництва "Ранок" під назвою "Рослинний світ". На сторінках тимчасово аннексований Крим позначений, як російська територія. Звістка про появу цього видання викликала небувалий ажіотаж у мережі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Голосіївському районі Києва, у переході, який з'єднує міську та паркові зони, бетонні колони київського мосту прикрасили кримськотатарськими візерунками.

Також портал "Знай.uа" писав, що депутат нелегітимної Держдуми РФ, екс-"прокурор" анексованого Криму Наталія Поклонська заявила, що повернення Криму до складу України "неможливе".