Інцидент стався 10 серпня близько 19:30. Перехожі помітили в озері тіло людини і викликали спецслужби. Трагедія сталася за адресою вулиця Академіка Лебедєва, 32 у Голосіївському районі.

Прибулі на місце рятувальники лише констатували смерть, повідомляє прес-служба ГСЧАС Києва.

Рятувальники діставали потопельника з великої глибини.

Члени бригади з порятунку повідомили, що тіло потопельника знаходилося на відстані 15 метрів від берега, на глибині 3 метри.
Як пізніше з'ясувалося, загиблим виявився громадянин Індії, 1998 року народження.

Щоб дістати тіло, рятувальникам довелося за допомогою водолазного спорядження пірнати на глибину і доставляти тіло потопельника до берега. На даний момент причину трагедії встановлюють правоохоронні органи.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Молодий іноземець потонув в київському озері.

Нагадаємо, днями 37-річний чоловік зник під час купання в лиманської воді.

Як повідомляв портал Знай.иа в окупованому Росією Криму знайшли тіло чоловіки, пошуки якого тривали близько року. Страхітливу знахідку виявила мешканка села Красногвардійського району, яка знайшла людський череп, загорнутий у светр, у себе в городі.


Також Знай.ua писав, що на Дніпропетровщині кілька днів шукають жінку, яка влаштувалася на роботу до ромів і пропала. У Верхівцеве шукають 52-річну Бакун Ольгу Володимирівну.