У ніч на 12 серпня в Києві на вулиці Бориса Гмирі, 6 між місцевими мешканцями і темношкірими хлопцями виник конфлікт, який переріс у бійку.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За даними поліції, іноземці, які навчаються та тимчасово проживають в Україні, під'їхали до будинку номер 6 на вулиці Гмирі і включили гучну музику в своїй машині. Місцевий мешканець зробив зауваження афроамериканцям в агресивній формі. На що іноземці відреагували неадекватно і спробували наїхати на чоловіка, який був нетверезим. Обурившись, він розбив лобове скло в машині.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Після цього між ними зав'язалася бійка, в результаті якої двоє місцевих мешканців отримали травми. Їх госпіталізували. Люди відразу викликали поліцію, яка затримала одного з іноземців, так як він вів себе особливо агресивно.

На Гмыри из-за громкой музыки началась драка

Geplaatst door Информатор Киев op Zondag 11 augustus 2019

З поліцейської машини затриманий вигукував нецензурні вирази англійською та погрожував вбити учасника конфлікту. Один з іноземців намагався вибити камеру з рук оператора і вимагав припинити зйомку.

Друзі затриманого іноземця, які також були напідпитку, запевняли журналістів та перехожих, що їх затримали через темний колір шкіри. Правоохоронці перевірили їх на драгері. Прилад показав, що в організмі водія авто 0.29 проміле алкоголю, при тому, що допустима норма за кермом — 0,2 проміле.

Нагадаємо, що двоє відвідувачів ресторану Mister Cat влаштували бійку з працівником закладу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в центрі столиці сталася чергова масова бійка, в результаті якої жорстоко побили чоловіка.

Також портал "Знай.uа" писав, що на проспекті Перемоги сталася досить екзотична бійка. Група темношкірих іноземців напали на поліцію.