У мережі висміяли костюм столичного крадія.

Про це повідомляють на каналі "Київ Оперативний" у Telegram.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"В такому "малопомітному" костюмі цей чувачок вирішив вчинити крадіжку в супермаркеті. Як вам?", - підписали в мережі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Можна помітити, що користувачі прокоментували і посміялися над креативністю зловмисника. Також деякі запропонували свої варіанти костюмів інших героїв мультфільмів. А ще хтось написав свої припущення, чому крадій саме в такому одязі.

Нагадаємо, що у мережі з'явився відеоролик епічної битви між чоловіком в костюмі Супермена і безпритульним. Останній явно перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у США випробували інноваційний костюм, в якому можна літати і пірнати. Винахідники сподіваються, що в майбутньому їх розробка може стати в нагоді рятувальникам, щоб потрапити у важкодоступні місця.

Також портал "Знай.uа" писав, що пасажир в костюмі клоуна спровокував масову бійку на британському круїзному судні.