У Києві викрили групу шахраїв, які крадуть гроші з банківських карток.

Про це повідомляє ресурс "Київ Оперативний".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Два хлопця і дівчина "працюють" на Дарницької площі. Вони використовують на банкоматах скимминги - з допомогою таких пристроїв шахраї зчитують інформацію, що міститься на магнітній смузі картки. Скімери, як правило, прикріплюються до банкоматів, а саме – до приймаючого слоту.

Зазначають, що в суботу, 3 серпня, ці шахраї вкрали банківську картку і зняли усі гроші. Постраждалий написав заяву в поліцію у Дніпровському районі. Як виявилося, це не перший подібний випадок.

Нагадаємо, що у Кривому Розі на перетині вулиці Олександра Васякина та проспекту Юрія Гагаріна зіткнулися легковики Hyundai і Skoda.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в ніч з 17 на 18 липня в Києві сталася ДТП між Mercedes і машиною таксі Volkswagen.

Також портал "Знай.uа" писав, що на автодорозі Миколаїв – Благовєщенськ біля села Лукашівка сталася страшна трагедія.В результаті лобового зіткнення легковика та автобуса загинули три людини.