Суд надав Національній поліції право доступу до речей і документів структурних підрозділів Київської міської державної адміністрації з можливістю вилучення їх оригіналів. Йдеться про будівництво ділянки Великої Окружної дороги від вул. Рокоссовського до вул. Богатирської.

Про це повідомляє Голосіївський районний суд Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Стало відомо, що очікувана вартість договору на проведення будівельних робіт становила 375,6 млн гривень. Переможцем торгів було оголошено ТОВ "Еко-буд-трейд", ціна згодом знизилася до 325,914 млн гривень.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Незабаром КМДА видала нове розпорядження про коригування проекту, в результаті чого вартість будівництва ділянки довжиною 1,8 км зросла до 1,125 млрд грн.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В ході досудового розслідування на місці проведення будівельних робіт був проведений огляд, після чого слідчі виявили, що наразі жодні будівельні або підготовчі роботи там не проводяться.

Нагадаємо, що будівництво об'їзної дороги навколо Києва вдалося, що дозволить у майбутньому розвантажити транспортну інфраструктуру міста.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", з 15 серпня через ремонтні роботи рух автотранспорту на вулиці Вадима Гетьмана буде частково обмежено.

Також портал "Знай.uа" писав, що прокуратура Львівської області підозрює посадовця, який затверджував висновок державної експертизи щодо проекту будівництва стадіону по вулиці Стрийській - Кільцевій дорозі у Львові, у службовому недбальстві.