У п'ятницю 9 серпня в Дарницькому районі столиці чоловік проник в офіс одного з депутатів. Пригода сталася вночі на вулиці Бориспільська, 34, передає Інформатор.

Грабіжник проник в офіс близько 02:15 через вікно і виніс гроші з сейфа, але на вулиці його зустріла вчасно прибула охорона. Далі все, як у справжніх бойовиків. Озброєний грабіжник направив на охоронця мисливську рушницю і після попереджувального пострілу отримав кулю в щоку. Куля була гумова, викрадач – залишився живий.

Грабіжник виніс з офісу сумку з грошима.

Після затримання у порушника було вилучено близько 50 патронів до рушниці, кілька балаклав і викрадені з офісу гроші. Грабіжника відправили до лікарні, також відомо, що до цього чоловік тільки недавно вийшов з в'язниці, тепер йому світить строк від шести років за розбійний напад і пограбування.

Охорона встигла вчасно і злочинцеві не вдалося втекти з награбованим.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Затриманому надали допомогу лікарі і забрали до лікарні під конвоєм. Відомо, що він кілька місяців тому вийшов з місць позбавлення волі. Деталі події встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, раніше Києві на вулиці Голосіївської зловмисник вкрав у 73-річної жінки гаманець і зірвав ланцюжок, а коли його спробували затримати свідки події він її проковтнув.

Як повідомляв портал Знай.иа, в ніч на 7 серпня в Києві на вулиці Андрія Малишка, 3а група людей пограбувала магазин "Алло".

Також Знай.иа писав, що на курортах Херсонщини мало не щодня відбуваються ПП, зокрема, часто приходять інформація про покалічених, пограбованих відпочиваючих і навіть потопельників.