9 серпня в Києві очікується ясна погода. За словами синоптиків, тільки до вечора над столицею з'являться перші хмари.

Про це повідомляє погодний сайт "Sinoptik.ua"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також варто відзначити, що більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дощ c грозою.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У цей день вшановується пам'ять великомученика і цілителя Пантелеймона. У цей день бояться грози: "Хто на Палія (Пантелеймона) працює, у того гроза спалить хліб".

У цей час розпочинається ранній листопад у берези; ходять за лікувальними травами і корінням. Наші пращури помітили, якщо птахи перестають співати, незабаром буде негода.

Нагадаємо, що у п'ятницю в Україні в багатьох областях буде спекотна погода, але поки що спека тільки набирає обертів. В деяких областях може стати трохи холодніше або відчуватися холодніше через дощі з грозами.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у зв'язку з несприятливими погодними умовами у Львові шквальний вітер повалив дерево на одній з вулиць міста.

Також портал "Знай.uа" писав, що цього тижня українці можуть порадіти, адже по всій території очікується істотне потепління.