8 серпня біля столичного кінотеатру "Київ" активісти влаштували мітинг. Вони вимагали від нового орендаря Cinema City опублікувати концепцію розвитку і відновити його роботу.

Про це повідомляє портал "Obozrevatel"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, кінотеатр з 7 червня перебуває на інвентаризації і закритий для відвідувачів. План його розвитку був затверджений у договорі оренди, але громадськість Києва досі не могла з ним ознайомитися.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Близько 50 учасників акції прийшли висловити підтримку кінотеатру "як вільного суспільного простору, де демонструється незалежне авторське кіно".

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій.Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Ми виступаємо за незалежне авторське кіно, вільний суспільний простір, доступність культури, чесний суд і справедливий конкурс для тих, хто орендує знаковий кінотеатр, але проти його незаконного захоплення і сумнівного конкурсу від КМДА", – заявили активісти.

Нагадаємо, що зустріч президента України з активістами ГО "АвтоЕвроСила" підштовхнула євробляхерів до організації чергової акції.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові більше сотні людей вийшли на акцію протесту під відновленим бюстом Жукова. Люди вимагають прибрати його.

Також портал "Знай.uа" писав, що під офісом NewsOne у Києві розпочався протест через можливе проведення телемосту з пропагандистським російським каналом "Росія 24".