Під Києвом зловмисник погрозами вимагав у родичів віддати спадщину. Чоловік навіть змайстрував саморобну вибухівку, яку прикріпив до воріт гаража. Крім того, в поліції розповіли, що родич-терорист протягом двох років відсилав СМС з погрозами своїм близьким і обіцяв їх підірвати. Причиною такої поведінки стали 30 тисяч гривень, які нібито йому заборгували.

Але на телефонних повідомлень з погрозами чоловік не зупинився і вирішив втілити свої слова в реальність. Він проніс саморобну вибухівку у двір потерпілих і встановив її на металевих воротах.

Чоловік погрожував родичам саморобною вибухівкою.

«Небезпечний предмет мав вигляд пакету з-під соку, до якого кріпився телефон з проводами. Знайшовши його, перелякані господарі одразу викликали співробітників поліції», – зазначили в правоохоронних органах.

Поліція, прибувши на виклик, виявила, що вибухівка виявилася несправжньою, а чоловіка заарештували і помістили під варту.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Чоловіка заарештували до з'ясування всіх обставин інциденту.

Нагадаємо, що 5 серпня у Києві чоловік закрив свою матір на балконі, підпалив квартиру і пішов.

Раніше портал "Знай.іа" писав, що 3-го серпня у курортному селищі Кирилівка Запорізької області стався конфлікт, в якому замішані кілька хлопців з Дніпра. Місцеві правоохоронці хочуть прикрити справу про стрілянину та вбивство в Кирилівці через зв'язки з місцевою злочинним угрупованням.


Також портал "Знай.іа" повідомив, що 7 серпня в Запоріжжі п'яний копза кермом збив жінку, яка переходила дорогу у належному місці.