Компанія Huawei Ukraine перемогла в тендері на модернізацію мережі 2G і будівництво мережі 4G в київському метрополітені.

Про це повідомляють на сайті "Huawei"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На сьогоднішній день в підземці є тільки 2G-покриття, за винятком "Теремків", де мережі немає, і наземні станції зі зв'язком 4G. Тендер почався в жовтні 2018 і завершений в кінці липня 2019 року.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"У Huawei є досвід впровадження систем мобільного зв'язку в метро, наприклад, в Парижі або Гонконгу. Ми встановили Wi-Fi в підземці Праги. Мережі 2G у київському метрополітені і 4G в Харкові теж побудовані на обладнанні Huawei. Тому значний досвід, отриманий нами в Україні, допоміг нам перемогти. Ми вдячні Київстар, Vodafone Україна і lifecell за довіру і вибір та київському метрополітену — за готовність сприяти реалізації цього знакового для України проекту. Я не сумніваюся в його успішності з такою командою і підтримкою. Сподіваюся, що незабаром мешканці і гості столиці зможуть користуватися всіма перевагами сучасних мобільних технологій", — розповів Олександр Сербін, директор з розвитку бізнесу Huawei Ukraine.

Нагадаємо, що мобільні оператори Київстар, Vodafone і lifecell завершили тендер з пошуку підрядника для будівництва 4G в Київському метрополітені.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", будівництво нової чотирисмугової траси, яка з'єднає Київ з Дніпром, може бути заблоковано на невизначений термін.

Також портал "Знай.uа" писав, що нещодавно компанія Samsung оголосила про те, що її перший складаний смартфон Galaxy Fold надійде в продаж у вересні.