У середу, 7 серпня, погода у Києві буде хмарною, опадів синоптики не обіцяють, а тепла і не спекотна погода буде радувати гостей та мешканців столиці цілий день.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами синоптиків, невеликий дощ можливий у нічний час. Вдень температура повітря прогріється до 29°C градусів тепла, а вночі стовпчик термометра опуститься до 18°C.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

7 серпня відзначається Успіння (кончина) правовірної Ганни, матері Пресвятої Богородиці.

Спостерігали у цей день за лелеками: якщо за тиждень перед Спасом (14 серпня) лелеки почнуть готуватись до відльоту, то зима стане рано і буде морозною, а весна тепла.

Нагадаємо, що свіжіше буде на Сході України – тільки від +24 до +26 градусів, при цьому в інших областях вже ближче до спеки – від +25 до +30 градусів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", цього тижня майже по всій території України синоптики прогнозують потепління.

Також портал "Знай.uа" писав, що дощі і холод очікуються в Києві протягом усього серпня.