У Києві значно зріс попит на работу в муніципальних трамваях, тролейбусах і автобусах.

Про це повідомляє депутат Київради Олександр Пабат на своїй сторінці в Facebook.

Читай Знай.иа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Цікаво, що ще влітку 2018 року на маршрутах, що курсують вулицями Києва, спостерігався критичний дефіцит кадрів – 1991 відкрита вакансія. Не уявляю, які мотиваційні аргументи були використані кадровиками профільного КП, але до літа 2019-го, тобто зараз, 1460 позицій закриті. Офіційно закриті", - написав депутат Київради Олександр Пабат.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Прекрасна новина!

Тепер Знай.иа стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Чоловічий або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто відзначити, що в Києві не вистачає прибиральників і водіїв. Їм готові платити від семи до п'ятнадцяти тисяч гривень на місяць.

Нагадаємо, що до початку липня 2019 року в Києві змінилися розміри зарплати. Стало відомо, кому в столиці найбільше платять, а також на які професії є попит.

Як раніше повідомляв портал "Знай.иа" вакансії для промоутерів або так званих “роздавальників” листівок завжди відкриті для студентів.

Також портал "Знай.иа" писав, що сезон відпусток у розпалі і українцям пропонують безліч вакансій і посад, які допоможуть збільшити доходи.