У Дніпровському районі Києва невідомий зґвалтував 47-річну жінку, після чого втік.

Про це повідомляє портал "Кримінальна Україна"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясувалося, це сталося у під'їзді будинку на вул. Шептицького. Як відомо, постраждалою була мешканка хостелу. Також відомо, що в цьому ж хостелі жив і зловмисник.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За попередніми даними, злочинець приблизно на 20 років молодше за свою жертву. Стало відомо, що з місця події чоловік зник.

Нагадаємо, що у Києві на Новоірпінській трасі чоловік-таксист завіз дівчину до лісу і зґвалтував її. Після злочину зловмисник зник у невідомому напрямку.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Куп'янському районі 28-річний маніяк поглумився над 17-річною дівчинкою. Це сталося, коли неповнолітня розпивала алкоголь в компанії двох хлопців.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Одеській області затримали 63-річного чоловіка, який зґвалтував дев'ятирічного хлопчика.