Київський ТРЦ "Космополіт" оскандалився через співробітників служби охорони.

Про це повідомляє портал "Politeka"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На відео видно, як охоронець заліз до машини до відвідувача ТРЦ і накинувся на нього з кулаками, перед цим образивши його.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«29.07.2019 в 18:45 произошёл конфликт с охраной ТЦ #Космополит. Причиной всему стало отсутствие талона на парковку. С моей стороны были попытки донести сотруднику ТЦ, что сидит в будке, что я въехал на территорию без каких-либо талонов, т.к. шлагбаум был открыт, а в будке никого небыло. На что получил ответ : "сейчас придет охрана с полицией и вы заплатите за парковку + штраф от полиции". После чего подошёл этот любейзнейший молодой человек. Как видно было на видео, он не пошел на встречу, а с оскорблениями решил удалиться. Не терплю такого рода общение, соответственно отреагировал адекватно, по ситуации. Заявление написано, получено уже ЕРДР, заведено дело. Прошу помочь найти этого охранника. Буду благодарен за любую инфу.»

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 4 augustus 2019

Варто зауважити, що агресивний співробітник охорони навіть не представився. У нього була рація, але він не був одягнений в уніформу. Через якийсь час на місце конфлікту прийшов ще один охоронець, але вже у формі. Замість того, щоб розрядити обстановку, він заступився за свого колегу і також агресивно поводився по відношенню до відвідувача.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В той же день водій звернувся із заявою до поліції. Відомості внесено до реєстру, розпочато розслідування. Зараз автор відео просить допомогти впізнати агресивного громадянина.

Нагадаємо, що на масштабному фестивалі Atlas Weekend сталася масова бійка. Відео миттєво розлетілося в Інтернеті.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Одесі затримали командира батальйону Патрульної поліції Києва Антона Сидоренко, який влаштував п'яний дебош в одному з кафе.

Також портал "Знай.ua" писав, що в Одесі тривають пляжні війни. Скандали навколо туристів і орендарів виходять на новий рівень.