Стало відомо, що в українській столиці були помічені маршрутки з валідаторами. Завдяки їм можна буде проїхати за електронним квитком. Проте вони поки не працюють. Дані пристрої спостерігалися в маршрутках №550 та №155. Про це написали на сторінці "Київ Оперативний" в соціальній мережі Facebook.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Водій розповів, що валідатори встановили днями, але вони ще не працюють. Коли пристрої підключать – поки не відомо. Також він повідомив, що пристрій заважає пасажирам, так як його прикріпили біля передньої двері.

"Поки від пристрою толку мало. Написано, що "закрита система", блимає зеленими вогниками. Деякі пасажири вішають на валідатори сумки та пакети", - повідомив пасажир виданню "Сегодня".

Варто відзначити, що всі валідатори підключать тоді, коли їх встановлять на всі 400 маршруток.

Офіційно в департаменті транспорту КМДА заявляють, що поки не впроваджують е-квиток у маршрутках, хоча раніше казали, що приватники теж будуть підключені.

У коментарях користувачі мережі наголосили, що валідатори - це зовсім не те, що потрібно людям в маршрутках в першу чергу.

"Саме цих хр*новин не вистачає у громадському транспорті Києва... Транспорт - картинка, тільки от валідаторів не вистачало...", "Прибрати всі маршрутки порізати і викинути на брухт. Повинні бути тільки автобуси довгі і без кондукторів А не це все гі*но....", "Водієві аби готівку давали. Всі системи без готівки - водієві будуть заважати", - відреагували кияни.

Нагадаємо, що у Києві з'явилися автобуси з обіцяним ноу-хау.

Як повідомляв портал Знай.ua, резонансна аварія з маршруткою у Дніпрі обростає новими подробицями.

Також портал Знай.ua писав, що в Одеській маршрутці пенсіонерка зчепилася з молодим хлопцем.