У Києві на Лісовому масиві біля станції метро вранці у четвер, 18 липня, на ходу загорілася маршрутка.

Про це повідомляють на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Сьогодні на Лісовій у 08:40 загорівся черговий маршрутний автобус. На щастя, поліція була поруч – огородили місце і почали гасити", – зазначено в повідомленні групи.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

И вновь маршрутки... сегодня на Лесной в 08:40 загорелся очередной маршрутный автобус. К счастью, полиция была рядом - оградили место и начали тушить.

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 17 juli 2019

Також варто звернути увагу, що рух на дорозі було ускладнено у зв'язку з інцидентом.

Нагадаємо, що харківська маршрутка, що їхала за маршрутом Центральний ринок - Лиса Гора, загорілася прямо під час руху. В автобусі загорівся моторний відсік, потім вогонь перекинувся на салон. Водій встиг евакуювати пасажирів і спробував загасити пожежу самостійно.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Сумській області в момент руху спалахнув автобус, в якому перебували 20 дітей. Поліцейські попередньо зуміли встановити, що в ході руху несподівано загорівся моторний відсік транспортного засобу.

Також портал "Знай.uа" писав, що на трасі Одеса-Київ загорівся екскурсійний автобус, який перевозив дітей у супроводі батьків. Займання сталося в моторному відсіку автобуса "NEOPLAN".