Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Київщині пенсіонер намагався спалити себе, обливши бензином.

Про це повідомляє Інформатор.

В селі Підгірці Обухівського району пенсіонер облив себе бензином і підпалив. Цей інцидент стався на грунті розподілу майна з колишньою дружиною.


На місце події прибули правоохоронці і встигли попередити трагедію. Поліцейські з'ясували, що конфлікт виник на грунті розподілу металобрухту. Колишня дружина мала намір здати його, однак пенсіонер зажадав залишити все у дворі. При цьому він заявив, що, в іншому випадку обіллє себе бензином і підпалить. А потім здійснив свої погрози.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Правоохоронці спробували заспокоїти чоловіка, однак він дістав запальничку і підпалив себе. На щастя, поліцейські встигли загасити пенсіонера.

72-річного постраждалого госпіталізували, зараз його життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, що у Дніпрі сталися сутички зі стріляниною, в яких брали участь десятки людей. На місце інциденту прибуло декілька екіпажів поліції, а також спецпідрозділ КОРД

Раніше портал Знай.ua писав, в поліцію надійшов виклик про те, що на пляжі "Отрада" в районі канатної дороги близько 20 людей влаштували бійку і відкрили стрілянину.

Також портал Знай.ua повідомив, що кілька молодих дівчат побилися в самому центрі Києва. Це було схоже швидше на розправу або жорстоку бійку.