Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Під Києвом уже кілька днів шукають неповнолітню.

Про це повідомляє Інформатор.

В селі Софіївка під Києвом вже два дні шукають неповнолітню Ярославу Соколовську. Правоохоронці просять небайдужих приєднатися до пошуку 14-річної дівчинки.

Особливі прикмети зниклої: зріст 170 сантиметрів, середня статура, овальне обличчя, зелені очі, пряме каштанове волосся середньої довжини, не вимовляє літеру "Р".


Була одягнена в кофту з довгим чорним рукавом камуфльований спереду, з червоними літерами на грудях, ззаду чорного кольору, чорні штани, бордові замшеві кросівки.

За словами батьків, раніше Ярослава вже тікала з дому. При наявності будь-якої інформації про можливе місцезнаходження дівчини, повідомте за телефоном спецлінії поліції "102".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадаємо, що в Україні відбулася дуже страшна історія. Відомо, що з поїзди "Укрзалізниці" зник школяр.

Як повідомляв Знай.ua в Одеській області дитини розчавило стелею: грали в "будинки смерті", Україна у жалобі.

Знай.ua писав, в Одеській області горе-батьки кинули малюків напризволяще.