Сьогодні, 3 серпня, у Київській області очікується прохолодна та хмарна погода без істотних опадів, інформує Гідрометцентр України.

За прогнозами синоптиків температура повітря вдень становитиме 21-23 градуси тепла, ночі стовпчик термометра опуститься до позначки 12-14 градусів више нуля. Вітер — північно-західний, 3-8 метрів за секунду.

Нагадуємо, що дощі та грози сьогодні очікуються у південних, центральних та деяких західних областях. На іншій території України синоптики прогнозують прохолодну та хмарну, але суху погоду.

Раніше портал “Знай.ua” інформував про те, що сьогодні офіційний курс гривні знизився та становить 25,53 гривні за долар.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що сьогодні православні християни шанують святого Онуфрія Печерського та пророка Єзекіїля.