Мешканці Дарницького району в Києві знайшли на своїх дверях мітки, які могли залишити злодії-домушники. Знімки, які це підтверджують опублікували в Facebook-профілі "ПОХ – Позняки Осокорки Харківський".

"Хочу попередити всіх мешканців. Ось таку красу ми виявили вчора ввечері. Думаю, ви всі знаєте, що це", – йдеться у підписі до фото.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

З'ясувалося, що на квартири в будинку по вулиці Тростянецька, 2 шахраї прикріпили за допомогою пластиліну сірники. Стурбовані кияни викликали поліцію, проте правоохоронці не стали робити ніяких дій.

"Навіщо викликали, ми що на мітки приїдемо дивитися?" – сказали поліцейські мешканцям.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За словами киян, знаки залишають, щоб дізнатися, чи є в квартирі жителі. Якщо мітку не зняли за добу – значить, власників немає вдома. Це дозволяє шахраям безперешкодно грабувати квартиру.

Хочу предупредить всех жильцов дома по улице Тростянецкая 2. Вот такую красоту мы обнаружили вчера вечером. Думаю вы...

Geplaatst door ПОХ - Позняки Осокорки Харьковский op Donderdag 1 augustus 2019

Нагадаємо, що у Запоріжжі місцеві мешканці впіймали в магазині "SitiOpt" шахрайку і привели її в поліцейську дільницю.

Як повідомляв портал Знай.uа, звичайна розмова обійшлася українці у тисячі гривень.

Також портал Знай.uа писав, що на Львівщині чоловік зухвало напав на дитину і відібрав у неї мобільний телефон.