Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Прокуратура Києва повідомила про підозру чиновнику.

Про це повідомляє інформаційний портал Рoliteka.

Київська місцева прокуратура №10 повідомила про підозру чиновнику Державного управління справами та двом його спільникам за фактом незаконного заволодіння приміщенням з державної власності.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Правоохоронці з'ясували, що в 2017 році завідувач сектором Державного управління справами вступив у змову з директором державного підприємства "Укржитлосервіс" і іншою приватною особою. Використовуючи підроблені документи, він незаконно заволодів нежитловим приміщенням по вулиці Терещенківській.

Через деякий час зловмисники передали це приміщення третій особі. Правоохоронці обшукали будинки трьох фігурантів справи та вилучили бланки свідоцтв про право власності та технічну документацію.

На об'єкт по вулиці Терещенківській накладено арешт. У цьому будинку розташовується музей-квартира поета Павла Тичини. Зловмисники намагалися заволодіти підвальним приміщенням у цьому будинку.

Нагадаємо, Віталій Кличко потрапив в невеликій словесний конфуз - мер Києва зачепився за слово і майже пів хвилини не зміг вимовити потрібну назву.

Як повідомляв раніше Знай.ua , що навіть з пішохідним мостом Кличко напартачив.

Також Знай.ua писав про те, що на кордоні з'явився незвичайний атракціон.