Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Під Києвом сталася пожежа на автозаправній станції.

Про це повідомляє інформаційний портал "Аspi.ua".

В ніч на 1 серпня, четвер, на трасі Київ-Боярка, в селі Тарасівка Києво-Святошинського району сталася пожежа на автозаправній станції.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Рятувальники розповіли, що в результаті пожежі постраждав один чоловік. Вогонь охопив площу в 150 квадратних метрів.

Через годину пожежникам вдалося повністю ліквідувати пожежу, однак вогонь встиг знищити дві заправні колонки, в яких знаходилися бензин та скраплений газ, також пластикову ємність з дизпаливом.

Рятувальникам вдалося зберегти дві наземні ємкості об'ємом по 20 кубометрів бензину та скрапленого газу.

Постраждалого чоловіка госпіталізували, зараз з'ясовуються причини займання.

Цієї ночі на Боярській трасі сталася надзвчайна ситуація - палав авто-заправочний комплекс. Відомо, що є потерпілий, якого із серйозними опіками госпіталізували до лікарні. Причини пожежі встановлюються.

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 31 juli 2019

Нагадаємо, під Києвом у страшній пожежі загинули двоє дітей: що відчували маленькі мученики, - страшно навіть уявити.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua в Україні оголошено надзвичайний стан пожежної небезпеки. Рятувальники провели навчання в одному з бізнес-центрів Києва, щоб показати людям, як вести себе, якщо виникла пожежа в офісі.

Також портал Знай.ua писав, що неподалік від Софійської площі почалася пожежа.